lauantai 27. lokakuuta 2012

Jäätävä treeni (%!!?$leen talvi!!!!)

Nopea treeni lähikentällä, jäätävää.. Siitä huolimatta hyvä treeni, viikko ollut taas taukoa työmatkailun takia, mutta sitä paremminhan se meni.

Ensin noutoa:
Nostoja lelu kädessä: hetsiä, Pixien katse lelussa --> nouda. Vauhdilla kapulalle, kiinni, heti ympäri ja täysiä takaisin --> palkka lennosta. Pari näitä, tosi tyytyväinen koska selvästi ajattelee takaisintuloa jo mennessä / nostaessa. Irtoaa myös hyvin lelusta kapulalle.
Sitten pari sivulletuloa kapulan kanssa, tässä olin iloinen todella hyvästä otteesta. Niinkin hyvä, että irroituksia täytyy taas vähän vahvistella, leuat aukeaa kuin hidastetussa filmissä. Tulee hyvin sivulle, mutta ei ymmärrä tehdä sitä vielä pelkällä käskyllä.

Sitten ruutuun lähetys, hyvä, ei ottanut alustaa suuhunsa. Meno vähän pomppivaa, mutta ruudussa pysähtyi --> rauhoittui hyvin.

Seuraaminen: normaali, hidas, normaali, juoksu, hitaassa kaksi vasemapaan käännöstä. Hidas ja juoksu todella hyvää, normaalissa vähän osui jalkaan. Käännökset hitaassa todella hyvät, kääntyi aktiivisesti mutta ei ylityöskennellyt, ei myöskään aiemmin ollutta paikan elämistä käännöksessä.

Sitten seuraaminen, liikkeestä maahan, seuraamisen alku kokonaisina, palkatta. Eka seuraaminen ihan päin ... jouduin keskeyttämään koska ei yhtään mukana. Uudelleen aloitettuna parempi, mutta edelleen aika laiska. Liikkeestä maahan - ei mitään huomautettavaa. Siitä kunnon välivirittelyt, sivulle, seuraa ja ekasta askeleesta palkka. Nyt oli paaaaaljon parempi fiilis, selvästi vielä vaatii seuraamiseen oikean virittelyn jotta kunnolla mukana. Täytyy kiinnittää tähän huomiota. Myös tarkkailtava puhaltaako ittensä tyhjäksi jos aloittaa liikkeillä jossa paljon hetsiä / leikkiä, eli niissä sitten vähemmän itse lelussa kiinni --> auttaako jaksamaan paremmin loppuun.

Mutta oikeen hyvä mieli jäi taas treenistä, jotain kai tässä on pakko tehdä oikein kun näin pienellä treenimäärällä kuitenkin menee oikeaan suuntaan. Tai sitten näillä mustavalkosilla on oikeasti toi toko-ohjelmistopaketti valmiiksi asennettuna, ja mua on aina huijattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti