lauantai 20. lokakuuta 2012

Talvi tulee

Koska lampaat ovat siirtyneet laitumelta pakastimeen, on ilmeisesti aika kaivaa tunarit ja idarit jostain muistin sopukoista. Jonkun aikaa tässä jo puisteltu pölyjä ja hämähäkin verkkoja lyhyiden aamutreenien merkeissä, mutta nyt tarkoitus alkaa ihan "oikeasti" treenaamaan. Kisojakin jo kateltu, joten yritetään jos saisi kirjattua jotain ylöskin. Uusi blogi koska toi vuodatus ei toimi, eikä sitä ole tullut päiviteltyäkään.

Mitä tässä on syksyn aikana tehty:
Paikallaolo: istuen ja maaten, ei mitään huomautettavaa, treeniä lisää ja myös ryhmässä tehtävä.
Seuraaminen: omasta mielestä parantunut suuresti, ei puske/paina enää, treenattu käännöksiä joten nekin alkavat sujumaan. Hidas on tällä hetkellä todella hyvää, mutta juoksua ei olla treenattu.
Jäävät: seisomista hiottava, pysähdys on tällä hetkellä vähän "sotkuinen". Maahan hyvä, istu alkaa sujumaan joten kuten. Kaikissa treenattava paljon pysymistä vaikka kierrän taakse, sivulle, mihin vaan.
Luoksetulo: vauhti hyvä, stoppi kohtuu ok, tehty nyt kokonaisia joten vähän ehkä valahtanut. Maahan hyvä. Sivulletuloja treenattava.
Ruutu: ongelmana alustan/ruutumerkkien noutaminen, mutta sekin kyllä alkanut paranemaan ihan treenillä. Irtoamisessa ei ainakaan vielä ole ollut ongelmaa, eikä ruudun hahmottamisessa.
Nouto: pitää hyvin, hyvä palautusvauhti, nostot alkaneet olla todella kivat, ajatus on oikein jo tulossa takaisin kun vasta nostaa kapulaa. Sivulletuloja kapulan kanssa treenattava, sekä luovutuksia.
Tunnari: yllättävän hyvä, tätähän on melkeen kiva treenata. Ei sinänsä voi väittää että osaisi, mutta huomaa kuinka paljon on kuitenkin treenattu erilaisia nenänkäyttö-juttuja. Myös ajatusmaailma on kiva; nenä auki, aivot käytössä. Yhden kapulan etsiminen on (tietty) ihan pala kakkua, myös väärien kanssa haistelee ja etsii hyvin, ohittaa vieraat kapulat, ei hämpsi. Joskus voi olla ajatuskatkos jolloin ottaa väärän, mutta jaksaa jatkaa oman etsimistä sen jälkeen.
Kaukot: vaatii lähinnä vaan treeniä ja toistoja, sekä paljon maahan jättöjä vihjesanan kanssa jotta tietää ettei kyseessä paikallaolo. Itse vaihtoja treenattu, istu-maahan-istu ok vähän pidemmältä matkalta, seisomiset vasta kohtuu lähellä.

Ylipäänsä alkanut olemaan tokossa oikeen kiva, ajatus on oikea ja molemmilla hauskaa. Jonkun verran pitäisi tuota sikailu-astetta liikkeiden välillä vielä tuunata alas, mutta toisaalta mielentilan vaihdot toimii kivasti (esim nouto - tunnari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti