tiistai 30. lokakuuta 2012

Paloheinässä 29.10

Paloheinän nurtsilla treeni lenkin lomassa.
Aloitus kaukoilla. Ensin alku ja jättö, nostoja istumaan. Ekalla ei noussut, muuten nousi muutaman toiston. Vieläkin kuvittelee että on paikallaolo, joten paljon pitää vaan treenata noita jättö - nosto. Nousee myös vähän turhan hitaasti näissä kun ensin on normijättö.
Jatkettiin noudolla, ensin nostoja. Hyviä, matka oli nyt vähän pidempi, mutta napakka nosto ja tulossa jo takaisin. Sen jälkeen palautuksia, muuten ihan jees mutta noita irroituksia voisi tosiaan treenata. Ote hyvä, voisi tulla nopeammin sivulle mutta nyt tulee hyvään kohtaan.
Sitten tunnaria. Nyt oli haistelu hauskempaa ku oman tuonti.. Haisteli ja etsi siis ihan tolkuttoman kauan, häipy välillä kapuloiltakin. Lyö ilmeisesti jälki läpi, luulee löytävänsä ruokaa jos oikeen etsii... Tarpeeks kauan pyörittyään nappas sitten väärän. Toi kyllä uudella käskyllä oikean. Siihen perään muutama pelkän oman etsiminen, pitää nyt ottaa vahvistelukuuri pelkälle oman tuomiselle. Just kun sanoin että tunnari on kivaa, niin leviäähän se :)
Lopuksi seuraaminen, eipä siinä kai mitään  kummaa ollut, tein vaan yhden perusseuraamisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti