perjantai 3. toukokuuta 2013

Treenejä

Tällä viikolla treenattu muutamaan otteeseen huomisia kisoja varten.

Tiistaina lähikentällä, ihan tarkalleen en kaikkea muista, paitsi sen että Pixie keksi mennä hypyssä istumisen sijaan maahan.. Ihan loogista. Treenasin sitä muutaman kerran, ja tuota virhettä ei ole sen jälkeen esiintynyt. Lisäksi tehtiin stoppeja tolpan kierron kautta namilla, ja noudon palautuksia. Myös paikallamakuu.

Keskiviikkona Johannan ja Mirjan kanssa Puolarissa. Paikallaolo Hugon kanssa, ei mitään huomauttamista. Onneksi Johanna kertoi että koiran taakse mennään vasta evl:ssä, mä olen koko ajan tehnyt niin :) Olisin kisoissakin aivan varmasti kävellyt taakse, ihan muistin että se tulee jo avoimessa. Kertoo jotain mun kyvystä unohtaa asiat jotka ei niin kiinnosta, kuitenkin ehkä jonkun vuoden noita tokoja aika tiiviisti seurasin.
Johanna liikkuroi, lyhyt seuraaminen, oli hyvä, mä himmailen liikaa käännöksissä (kun yritän edelleen varmistua että se kontakti ei tippuisi). Seuraaminen tuntu kivalta, sillä oli hyvä asenne.
Nouto, autoin palautuksessa väistämällä. Eihän se mikään hieno ole just nyt, liian hidas palautusvauhti ja himmaa tota sivulletuloa. Treenaan kuntoon sitten seuraavia kisoja varten .
Kaukot, nostin vaan istumaan ja siitä palkka. Tämä oli hyvä, sellasta Pixien normilaatua. Toivotaan että kantais lauantainakin.

Lisäksi tein yksin stoppeja ja hyppyä. Hypyssä tajusin että Pixietä ei ole koskaan opetettu hyppäämään vaikeasta kulmasta, ja nyt on alkanut painaa hypyn jälkeen sivuun. Tehtiin sitten muutama autettuna, mutta jos se kisoissa pomppaa esteestä sivuun niin aika mahdotonta saada takaisin hypyn kautta.
Pippa teki vieressä samaan aikaan, Pixie ei kiinnittänyt mitään huomiota. Muutenkaan ei juuri reagoinut liikkuriin, eikä muuhunkaan vierauteen.

Eilen torstaina vielä omalla kentällä hyvää mieltä. Nyt stopit alko paranemaan, on pienen pieni sauma että se pysähtyy huomenna. Ei tosin hyvin, eikä vauhtikaan varmasti hyvä ole jos pysähtyy, mutta kuitenkin. Noudon palautusta, muutama ensin namilla ohjattuna edestä ja sitten kokonainen missä autoin namilla lopussa, nyt oli parempi. Pari maassa suorana pysymistä kun kävelen taakse, ja palkka maahanmenosta. Hyppyä, joo-o, eiköhän se kierrä sen lauantaina, hyppää niin sivuun nyt. Tein pallon heittoja kun hyppää että saisin vähän kauemmas esteestä.
Myös paikallamakuu, tässä ei mitään.

Bryn on tehnyt kaikkina päivinä vähän jotain hömppää, mutta ei mitään uutta. Alotan treenaamaan tokoa oikeesti vasta syksyllä (jos alotan), joten en viitsi vielä oikeastaan tehdä mitään oikeeta.

Tilasin myös molemmille sukutaulut huvikseni, nettiversiot löytyy tuolta koirien tiedoista.

Huomenna sitten kisat ja sen jälkeen on virallisesti kesä, siirrytään lammasjuttuihin. Tokoon palaillaan kun alkaa taas kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti