perjantai 26. huhtikuuta 2013

Blaah blaah blaah...

Vaatii mielenlujuutta olla perumatta koko koetta. Kiinnostus laskee sitä mukaa kun pihalla vihreä nousee, ja sen myötähän treenit menee sitten niinku menee... Onneksi enää viikko, ei tässä kauheasti voikaan treenata.

Keskiviikkona (järjettömän kalenterisähläyksen jälkeen, ihme etten palloillut tiistaina kentällä ihmettelemässä)
oltiin Päivin ja Heidin kanssa Saarniraivion koulun kentällä. 
Alkuun paikallaolot, Pixie teki kaksi makuuta istumisen sijaan. Molemmat ok, vähänhän se nukkuu eikä asento mikään skarpein ole, mutta eipä se haittaa. Toisen kerran kun jätettiin ei mennyt ekalla maahan, selvästi oli sitä mieltä että mehän tehtiin tämä jo.

Käskytettynä seuraaminen, nouto, kaukot.
Seuraaminen oli nyt hyvä, tai en tiedä miltä se näytti ja virheitä oli varmaan kuorma-autollinen, mutta se TUNTUI hyvältä! Oli kiva seuruuttaa sitä, joten se oli hyvä :) Heidi käskytti ja Päivi käveli todella lähellä, mutta Pixiellä kesti pälli. Pari kertaa meinas perusasennossa nyrjäyttää niskansa ku tarkkaili Päiviä, mutta ei kuitenkaan alkunut haahuilemaan tms mitä teki vielä aikasemmin. Ekan perusasennon jätti tekemättä, mä pysähdyin ku seinään. Eikä se oikeastaan siitä johtunut niin paljon kuin siitä, että me ei olla treenattu perusasentoja. Ne on aika hitaita ja huonoja, mutta olkoon.

Nouto, ekaa kertaa ikinä muulla kuin ohjatun kapulalla... Onneks sentään muistin tässä viikolla että kisoissa sitä ei saa käyttää, niin kaivelin jonkun vanhan noutokapulan kaapista. Se on aika huono kapula, mutta Pixie saa nyt yrittää selvitä.
Uuden kapulan huomas, palautti todella hitaasti ja banaanilla. Ahdisti niin kovin. 

Kaukot, ei mennyt maahan jätössä :D Ei meinannu mennä sitten millään. Päivi seiso vieressä, luulen että Pixie päätti tämän olevan nyt sitä häiriökontaktia mistä kaikki oikeat tokokoirat aina juttelee.. No meni se sinne lopulta, mutta mä voisin kuvitella että jotain tollasta käy kisoissa.. Nolla kaukoista kun en ikinä saanut jätettyä koiraa, voi elämä :P
No ne kaukot oli itessään ihan hyvät, ei super, mutta siistit.

Toisella kierroksella vielä vähän noutoa, korjasin väistämällä sitä palautusta. Toimi siinä ihan hyvin, mutta en tiedä kantaako. 
Samoin kaukot, nyt meni ekasta maahan, palkkasin siitä namilla ja ekasta nostosta pallo. 
Muuta ei kai tehty. Kiitos Heidi ja Päivi, oli kivaa päästä porukalla treenaamaan, Pixie tosin oli kovin kade kun Ronni ja Senna tekee kaikkia oikeiden tokokoirien juttuja ja Pixie tahkoaa avointa-luokkaa.. Noh, äkkiä se sen unohtaa. 
Ja hyvin huomasi miten virheitä tursui esiin kun oli käskytys, vaikka toisaalta teki kyllä paljon paremmin ku aikasemmin. Tai vire oli jotenkin parempi.

Eilen kävin yksin Oulunkylässä:
Luoksetulon stoppia, no ei se nyt pysähdy. Vähän sulkeisia siihen, niin mä saan sille ehkä jonkun karsean hiippailustopin kisoihin mennessä. 
Noudon palautusta, tässäkin tehdään nyt viikko vaan autettuja palautuksia, ja katotaan millä vauhdilla tulee sitten.
Paikallaolo, tässä ei mitään kummaa.
Kaukot, ei mitään ongelmaa, palkkailin maahanmenosta ja tein myös takaisin palaamisia.

Bryn humppas vähän välissä, sen kanssa on hauska juosta pitkin kenttää kun on ihan päreinä :) Huvittava koira.
Punnasin myös eilen, 17,2 kg. Viimeeksi oli 16,5 ja korkeutta on tullut ehkä sentti, joten vähän hoikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti