maanantai 3. kesäkuuta 2013

Laiskaa on päivittely...

Aika ei oikein tahdo näin kesällä riittää blogin päivityksiin, menossa melkeen valosan ajan alusta loppuun.
Paimennettu on, molempien koirien kanssa. Pixien kanssa työsarkaa riittää, sille on ehtinyt opettaa jo niin tuhottomasti virheitä. Kokoajan kuitenkin mennään eteenpäin, ja ainakin vielä on selvät askelmerkit myös jatkolle. Joten eiköhän se siitä, kisaamaan tuskin tosin päästään ainakaan ennen heinäkuuta. Ajoa, tempoa ja pinnanpitämistä on työstetty tähän asti, nyt on flänkkien vuoro. Hakuja en ole tehnyt vielä yhtään, mutta koska mielentila on nyt oikeampi, on niinä muutamina kertoina kun olen joutunut laittamaan "perään" avannut kaarta hienosti. Nostoja pitää vielä työstää, Pixiellä ei oikeastaan ole kunnon käskyä siihen. Aja-käsky toki on, mutta sillä ei tasapainota itse vaan lähtee ajamaan. Näin tunarin ohjaajan kanssa se ei tuota hyvää tulosta, en saa sitä koskaan oikeaan paikkaan. Samoin "siitä"-käsky pitää ottaa repertuaariin kunhan ensin saadaan flänkit aluilleen.
Myös Bryn on päässyt lampaille, syttyy koko ajan lisää. Jonkun kerran ajoi liinassa, sitten pari kertaa vapaana ja pari kertaa häkissä. Nyt täytyy taas katsoa miten menee vapaana, häkissä pystyy jo kiertämään lampaat. Mukavan nöyrä, puhe menee perille eikä tarvitse tapella. Kuitenkin koko ajan lisää syttyessään pystyy paremmin pitämään fokuksen lampaissa. Tämän tapauksen kanssa mun tavoite on "silmät lampaissa, korvat Lindassa"... Saa nähdä kuin käy

Bryn oppi myös uimaan, nyt alkaa olemaan jo tarpeeksi kuuma siihen. Ja sehän sitten myös ui, joutuu vähän jarruttelemaan ettei häivy järvenselälle. Tekniikka on hyvä ainakin vauhdista päätellen.

Jatketaan harjoituksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti