perjantai 9. marraskuuta 2012

Perjantaitreeni

Lähikentällä. Aloitus kaukoilla, ensin istu-maahan-istu pidemmältä matkalta. Sitten lyhyemmällä matkalla istu-seiso-istu. Hyviä vaihtoja, mutta molemmissa on vielä vaikeutta ekassa vaihdossa. Johtunee siitä että opetan kaikki vaihdot ilman alkua, joten sillä on vielä vaikeuksia hahmottaa mitä liikettä ollaan tekemässä. On kyllä parantunut, joten täytyy jatkaa treeniä. Tänään oli myös matkan pituus aavistuksen osaamisrajan ulkopuolella, mikä näkyi pienenä terävyyden puutteena.

Seuraavaksi ruutu, paikan hakemista ilman mattoa eri matkoilta, mä olin lähempänä ruutua kuin koira. Vaikeeta on edelleen, mutta jaksaa kyllä työskennellä. Lyö tässäkin vaan helposti jäljelle (missäpä ei, kai tosta olis pitäny jälkikoira tehdä). Saattaa esim todella hienosti jäljestää kaikki ruudun sivut mistä olen kävellyt merkkejä viedessä.

Sitten seuraaminen, normaalia, hidasta ja juoksua, vasempaan käännöksiä ja pari perusasentoa. Oikeen hyvä, normaalivauhdissa edelleen vähän kauhoo / tönii, hitaassa tosi hyvä ja juoksussakin pientä kuumumista lukuunottamatta hyvä, pitää paikan hyvin. Nyt ei tietoakaan mistään väsähtäneisyydestä, vaihdoin osassa liikkeitä palkan patukasta pehmopalloon, ja selvästi auttanut. Oon ounastellutkin että mieliala ei ole taisteluleikeissä paras mahdollinen, ja selvästi tämä tukee sitä. Edelleen palkkaan joistain leikeistä patukalla, mutta sillonkin vain lyhyesti. Treenin läpi jaksaminen on parantunut, ei enää puhalla tyhjäksi.

Nouto, ensin kokonainen, autoin palautuksen kävelemällä vähän. Hyvä. Vielä pari nostoa, onnistuneita, mutta pitää muistaa treenata nostoa koska lyhyellä matkalla on sitä mitä haluan, mutta helposti vielä levähtää pitkältä jos ei koko ajan työstä.

Loppuun vielä ruutu ensin alustalla ja kerran ilman. Nyt onnistui oikeen nätisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti