tiistai 13. marraskuuta 2012

Tokoa 12.11

Oulunkylän kentällä lenkin varrella.
Alkuun seuruu, hidastempoisesti, vähän nopeutta vaihdellen mutta koko ajan hitaammin kuin normaalikävely. Käännöksiä vasemaan, täyskäännöksiä ja perusasentoja. Paikka ja etäisyys on hitaassa niin hyvä, että yritän pikkuhiljaa nopeutta lisäämällä saada tuon paikan myös normaalikäyntiin. Käännökset vasempaan ja perusasennot onnistuneita, mutta täyskäännöksissä jätätti kun vauhti hidas. Muutenkin lopussa pari kertaa alkoi jätättämään. Mutta johtui omasta mielestä lähinnä matalasta vireestä, joten en siitä huolissani. Täyskäännöksiä täytyy treenata, ja myös liikkeellelähtöjä; niissä välillä epämääräistä pään heilautusta.
Luoksetulo suorana sivulle, siitä vain kehu ja siirtyminen ruudun lähetykseen.
Ruutu, kaks ekaa alustalle ja kolmas tyhjään. Ensimmäinen parilla piruetilla mutta meni silti oikeaan paikkaan ilman lisäkäskyjä. Toinen ja kolmas suoraan ja kovaa, hyvä.
Kaukoja, I-M-I noi 6-7m matkalta, hyvin. S-I-S-M-S -vaihtoja parin metrin matkalta, nämäkin oikeen onnistuneita. Mun uusi lempiliike, eipä muuta :)
Nouto, ekaksi kokonainen, huono, hidas palautus. Sitten pari vauhtina, palkka palautuksesta. Täytyy treenata palautuksia sivulle asti, on nyt hidastunut kun tehty sivulle tuloja ja niissä vaadittu hyvää otetta. Menee tod näk ohi kun vähän treenaa, on vaan hetkellisesti epävarma. Ja muistaa tehdä kanssa paljon vauhtina, sekä nostoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti