tiistai 20. marraskuuta 2012

Treenit seurassa, edistystä :)

Ekaa kertaa sitten, öööö, kesän, treenasin tokoa seurassa :) Mukavaahan se oli!

Alkuun paikkamakuu, en mennyt piiloon kun ei tosiaan muutamaan kuukauteen ole ollut muita koiria. Pysyi hyvin, vähän piti tuijotella sivuun, en tiedä häiritsikö takana oleva tie, vai pitikö vältellä katsekontaktia Sätkän kanssa.. Mutta paikallaan pysyi, ja kohtuu suoranakin.

Aloitin liikeet seuraamisella, välissä P tolpassa odottamassa. Vain pari sivulletuloa, seuruun käskytystä ja heti palkka. Nämä hyviä. Sitten ihan lyhyt seuraaminen, jouduin kävelemään tosi hitaasti ettei keuli, puski vähän. Kerran keskeytin kun katteli Inkaa, mutta sen jälkeen tsemppasi hyvin.
Sitten ruutu alustalla, vähän vajaa täysi matka. Heti ei löytynyt, kävi yhdellä merkillä ja ruudun takana olevassa hiekkakasassa. Mutta koska en puhunut mitään, jatkoi töitä ja löysi keskelle :)
Sitten kaukot, näissä kyllä otti vähän häiriötä liikkuroinnista. Kerran nousi maasta seisomaan Inkan käden heilautuksesta, muutenkin tarjosi seisomista aika paljon. Ja mä olen treenannut AIVAN liian lyhyellä käskyvälillä, toi viisi sekuntia oli ikuisuus :) Mutta molemmilla kerroilla kun tein alusta asti ja siitä istu, nousi!
Tauko
Toisella kertaa alkuun ruutu alustalla, nyt meni suoraan, yks tai kaks pomppua taisi olla matkalla.
Sitten vähän noutoa, on pari viime kertaa alkanut varastaa, joten heitin --> varasti --> kielto, ja Inka haki pois. Väliin yksi hetsinouto ja uudestaan, nyt pysyi. Nostot oli nyt huonot, lisää treeniä.
Ylipäänsä hyvä treeni, luulin että se olis enemmän pihalla kun käskytystä. Ja kiva välillä treenata kun on seuraa, miettii ehkä vähän enemmän omia touhuja...

1 kommentti: