perjantai 16. marraskuuta 2012

Tokoa 16.11

Käpylän kentällä
Alkuun palkatta seuraaminen, liikkeestä maahanmeno, voittajan ruutu --> palkka ruutuun.
Seuraamisessa parissa käännöksessä kontakti vähän putos, muuten ok. Maahanmeno hyvä. Ruutuun meni taas sellasta loikkapiruettia, mutta meni kuitenkin. Tein sitten vielä toisen perään (molemmat alustalle), meni kovaa ja suoraan. Täytyy ottaa ekaa ruutua niin että oon ite lähempänä.
Sitten kaukoja. Alku kisamaisesti, matka avoimen luokan. Istumaan noususta palkka. Sitten pari kertaa taas jättö ja voittajan matka, istumaan noususta palkka. Kaikki tosi hyvin. Lähempää istu-seiso-istu -vaihtoja, paria keskittymättömyys virhettä lukuunottamatta onnistuneita vaihtoja. Pitkältä matkalta tein vielä muutaman istu-maahan-istu vaihdon putkeen, ja välillä kävelin takaisin palkkaamaan molemmista vaihdoista. Nyt kesti hyvin vaikka kävelin luo, eli ei enää ongelmaa siinäkään.
Sitten seuraamista, tämä ei sitten ollutkaan niin hyvä. Täytyy alkaa oikeasti treenaamaan, seuraaminen on ollut viime aikoina vähän sellasta täytekamaa. Nyt edisti ja kontakti huitoi missä sattui, joten ensin treenasin paikkaa ja sitten ihan vaan sivulletulo-- keskittyminen --palkka.
Lopuksi vielä ruutu ilman alustaa, nyt oli hieno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti