lauantai 2. helmikuuta 2013

Kirppusirkuksen uusi jäsen

Nyt on sitten kaksi bordercollieta, kun niitä ei kuulemma voi pitää yksin :)

Torstaina lensin Lontooseen hakemaan kotiin kakaran, nimeä sillä ei vielä ole, mutta papereissa lukee Kinloch Mika. Pentu on Pixien "serkku", molemmilla emän emänä Angien Meg. Tiettyjä yhteisiä piirteitä kyllä näkyy, mutta yleisesti ottaen kakara on reippaampi ja rohkeampi kuin Pixie tullessaan. Osittain voi johtua iästä, penska on vasta 5kk, mutta varmasti myös on erilainen luonteeltaan. Katotaan mitä siitä tulee kun tuosta kotiutuu.

Hakumatka meni yleisesti ottaen hyvin, mennessä lento oli yli kaksi tuntia myöhässä, mutta onneksi olin saanut neuvon mennä kentälle reilusti ajoissa. Penskaa jännitti kaikki meteli ja ihmiset kun tuli autosta ulos, mutta aika nopeesti rauhottu boksiin ja alkoi heiluttelemaan häntää vastaantulijoille. Ennen lentoa meidät vietiin kentän "takaosaan" boksin läpivalaisua varten, kakara oli sielläkin kaikessa metelissä oikeen reipas ja moikkaili ihmisiä. Lennon jälkeen Helsingissä ei ollut moksiskaan, teki vaan pitkät pissat kentän pihalle. Boksiaan ei ollut onneksi sotkenut, mutta pesulle joutui silti, tarhakoiran löyhkä oli taas niin järkyttävä. Vähän sydäntä kylmäsi Heathrown kentällä katella kuinka pentu oli boksissaan yksin lentokoneen vieressä, moottorin takana, ennen koneeseen nostoa, mutta tuskinpa se siitä kovasti kärsi. Ennen yksinjättöä siinä oli kyllä lauma maahenkilökuntaa juttelemassa ja vilkuttelemassa. Koneessa varmistin lentoemännältä että lämmitys on ruumassa päällä ja kaikki hyvin, sain samalla siinä tiedon että kuppiin oli lisätty vettä kun sitä oli ollut vähänlaisesti :)

Yleisesti ottaen tuo vaikuttaa oikein kivalta riiviöltä, sisälle tuloa  ei jännännyt yhtään, ruokaa maistuu (todella hyvin), eikä panikoi mistään. Välillä uudet jutut jännittää mutta nopeasti jännitys unohtuu ja kaikkea pitää mennä katsomaan. Ihmisille heilutellaan vaan häntää.
Pixietä vähän ällöttää sisällä, ulkona kyllä juoksee ja leikkii sen kanssa. Sisälläkin alkanut jo vähän lämpeämään, mutta komentaa silti kakaraa tarpeen tullen.

Tulis vaan jo kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti