torstai 21. helmikuuta 2013

Terveeksi todettu

Käytiin Brynin kanssa eilen lääkärintarkastuksessa vakuutusyhtiötä varten. Kakara sai terveen paperit, vaikka mielenterveydestä onkin ollut ajoittaista epäilystä... Vakuutusta varten tarkastetaan kaikki niin hyvin kuin ulkopuolelta ilman testejä on mahdollista, eli siinä tulee perusjutut: pallit, hampaat, silmät, korvat, sydän, sekä väänneltynä ja käänneteltynä raajat sekä ranka. Kaikki oli Brynillä hyvin, mikä toki ilahduttaa, vaikka mitään syytä epäillä toista ei ollutkaan. Myös luonnetta kovasti naureskeltiin, kuulemma bordercollie yleisemmin on hieman varautunut... No tämä ei, vaikka yhdenlaisena hyökkäyksenä nuo rakkaudenosoitukset voi kokea.

Painoa oli kertynyt 14,2 kg, eli vajaa kilo tullut puolessatoista viikossa. Omaan silmään on aavistuksen kasvanut ja saanut ehkä vähän jotain massan tapaista. Hoikka on edelleen, mutta turkki kiiltää ja energiaa piisaa, niin mitenkään huolissani en siitä ole. Ja selvästi kuitenkin ruoka tarttuu, kunhan siinä on tarpeeksi rasvaa ja sitä ylipäänsä on tarpeeksi. Muutenkin Bryn näyttää kasvavan aika hitaasti ja tasaisesti.

Muutapa ei olla taas tehtykään, lenkkeilty vaan. Lenkillä on kyllä niin itsenäinen ja nenä vie, yhtään ei huoleta jos mä häviän näkyvistä. Tulee kyllä luo jos kutsuu, mutta ei itse pidä huolta missä kuljen. Itsenäisyys on toki hyvä asia, mutta ihan sadanmetrin sädettä ei sentään tarttis olla. Treenataan, treenataan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti