sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Bryn 7kk, vähän lääkärissä käyntiä ja sen sellasta...

Eilen lauantaina oltiin pari tuntia Nuuksiossa Joskin & co kanssa lenkillä. Bryn tietenkin juoksi ja temmelsi, ja siinä sitten kahmi reilusti lunta kun tuli jano. Kotona otin koirat autosta ja Bryn loikkas samantien penkkaan pissalle, loputtomalle sellaiselle. Sitä vaan tuli ja tuli ja tuli, ja lopuksi se olikin  sitten ihan helottavan punasta. Päästiin sisään niin samantien meni paperille ja taas tuli ihan veristä pissaa. No eipä muuta ku takki takas päälle ja Mevetiin. Onneks ei ollut paljon jonoa, aika nopeasti päästiin lääkäriin ja kotiin. Pissatulehdus todennäköisesti, antibioottikuurilla pitäisi parantua. Eikä mulla mitään syytä ole epäillä toisin, koska Bryn on yleiskunnoltaan ihan terve. Säikäytti kyllä se niin reilu määrä verta pissassa, ja kun uroksilla harvemmin tuota vaivaa kuitenkaan esiintyy. Luulen että oli syönyt niin paljon lunta ja ei oikeen ehtinyt pissata kunnolla metsässä, joten täytti rakkonsa ja tietenkin jos rakko on täynnä niin sitä veristä pissaakin on tavallaan enemmän. Ja pohjallehan se valuu, mun (rajallisen) kemian tietämyksen mukaan verisolut painaa enemmän, joten tulee siellä pitkän pissan lopussa sitten selkeesti veren värisenä. Ehkä, mahdollisesti, tai jotain sinnepäin...

Punnasin lääkärissä, 16,5 kiloa, ja sen johdosta sitten mittasin tänään, noin 51-52 cm. Ja Pixiellä sama korkeus. Ikää Brynillä tänään tasan 7 kk

Perjantaina treenattiin vähän lenkin päätteeksi Paloheinässä.
Bryn ensin, vain alustaa ja seuraamista namittamalla. Lisäksi leikittiin vähän, koska löysin Pixien lempparipalloja vihdoin tarjoustalosta ja ostin niitä samantien kolme. Myös Bryn on ihastunut näihin palloihin, ja niillä ulkona leikkiminenkin oli aika hauskaa. Mitään taisteluleikkejä tuon kanssa ei vielä voi tehdä ulkona, vetää kyllä ehkä vastaan mutta heti kun päästän irti unohtaa lelun ja hyökkää mielistelemään.

Pixie teki seuraamista ja kaukoja.
Seuraaminen oli nyt hyvä, useampi vasempaan käännös moiteetta, hyviä liikkeelle lähtöjä ja kiva vire. Tein myös sivulletuloja ja lyhyitä kontaktipätkiä perusasennossa. Kaikki oikeastaan ilman huomauttamista, mutta ei toisaalta ollut mitään häiriötäkään.
Seuraavaksi kaukot, ja näistä mä niin tykkään! Mun uusi lempiliike Pixien kanssa ehdottomasti :)
Ensin maasta istumaan noin 12 metrin matkalta ja palkka. Oli taas aavistuksen nahkea nousu, ei vielä osaa ihan noin kaukaa nousta yhtä täpäkästi kuin lähempää. Tein tältä matkalta pari istumaan nousua, ja pari i-m-i vaihtoa. Kaikki onnistui tuota aavistuksen omaista nahkeutta lukuunottamatta.
Sitten noin 6 metrin matkalta maasta istumaan ja siitä seisomaan, perfetto!! Täpäkästi istumaan, ja siitä hallitusti seisomaan. Mä voisin treenata vain kaukoja, oliskohan sellasia kauko-luokkia kisoissa :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti