keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Hallilla

EKK:n vuorolla Veikkolassa.
Pixien kanssa paikallamakuu, olin osittain piilossa. Jättö vinottain. Makasi oikein hienosti asennossa koko ajan, sivullepalaamisessa mä sähläsin joten pomppas pystyyn ku luuli että käskin. Pieniä työtapaturmia, ei olla tehty paikallaoloa ainakaan neljään kuukauteen.

Heidi käskytti seuruun, oli aika huono.. Ei kestä häiriötä seuruussa, joten kun muut koirat oli niin lähellä niin meni pasmat ihan sekasin. Loppuosan tein pallo kainalossa, siinä teki oikeen kivasti. Tein myös myöhemmin yksinäni lisää kontaktia ja seuruuta, palkkailin ja kehuin kun piti hyvän vireen ja kontaktin. Täytyy treenata häiriötä ja ehkä laittaa aavistus lisää kaasua niin kestää paremmin.
Heidi käskytti myös kaukot, avoimen luokan malliin. Nämä oli hyvät, olin tosi tyytyväinen. Säpäkkä ja silti sievä. Myös seisomaan nousu erikseen oli hyvä.

Itekseni tein yhden hypyn, palkka esteen ylityksestä, ei ongelmaa. Luoksetulon stoppi tuplakäskyllä, lähti tulemaan huonosti, ei ollut ehkä ihan varma kutsuinko. Mutta kiihdytti vauhtia ja pysähtyi hyvin. Eipä kai muuta, sitä seurailua pyörittelin siinä enemmänkin. Hyvin meni, puutetta vain yhdessä liikkeessä on mun mielestä aika hyvin, jos porukassa on treenattu viimeeksi marraskuussa.

Bryn sai tehdä vähän alustaa, jotain kontaktin/aktiivisuuden vahvistamista ja yhden pentuluoksetulon. Eipä niissä mitään, kakara kun rakastaa elämää niin kaikki on siistiä :) Ja hienosti oli hallin seinässä kiinni kun treenasin Pixien kanssa, ja muutenkin ihan kuin vanha tekijä vaikka ei koskaan ole missään ollutkaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti