maanantai 11. maaliskuuta 2013

Vähän tokoakin (mutta vain vähän)

Molempien kanssa on treenailtu aavistuksen verran tokoa. Pixien kanssa ihan niitä samoja edelleen, mihinpä ne siitä muuttuisi. Kaukot alkaa olemaan aika kivat, pari vaihtoa vaatii vielä hinkkausta, mutta muuten menee hyvin. Niiden osalta pitäisi vaan alkaa treenaamaan liikkurin kanssa jos meinaa joskus kisata, mutta katellaan jaksanko raahata itteäni ihmisten ilmoille... Seuraamisessa keskitytään eniten nyt vasempaan käännökseen, on parantunut. Siinä ongelmana ollut siis kontaktin pudottaminen käännöksessä, jotain mikä saa mulla niskakarvat pystyyn samantien. Palkattomuuksia tehty, luoksetulon stoppeja ja kutsuja eri asennoista, vähän jääviä, noudon palautusta, ruutua... Mitä näitä nyt on. Eipä niissä mitään kummallista ole, treenimäärät on niin pieniä että virheitä ei sinänsä pääse syntymään, ja mun treenit on myös yleensä h_y_v_i_n helppoja. Lähinnä siksi että tykkään onnistua :)

Bryn on alkanut myös aavistuksen treenaamaan sisällä, ei mitään liikkeitä mutta keskittymistä, ohjaamista, vähän kaukoja, sivulletuloja ja ruudun alustaa. Jotenkin mulla vaan on sellanen olo että se ei tule tokossa kisaamaan, mutta katellaan nyt, mieli voi vielä muuttua.

Brynin hampaita on myös pesty ahkeraan, jotain mitä en luullut ikinä tekeväni. Lekurissa pureman jälkeen huomattiin ientulehdus, kuulemma joku pennuilla selittämättömästä syystä tuleva ongelma joka kyllä paranee näennäisesti itsestään, mutta voi jättää hampaan juureen ikävän yllärin. Nyt siis yritetään ennaltaehkäistä ennenaikaista hampaiden tipahtamista. Kotona oleminen sujuu Bryniltä jo hienosti, ei siinä ongelmaa oikeastaan ollutkaan sen yhden päivän jälkeen. Harjoiteltiin vaan vähän huolellisemmin, niin johan alkoi toimimaan.

Reilun parin viikon päästä pitäisi suunnata Ruotsiin paimentamaan, ihan hirveesti kyllä toivoisin että säät olisi hiukka lempeämmät. Ei siinä, paimentaminen on kivaa, mutta kyllä sitä iloa hälventää metri lunta ja tuuli joka jäädyttää nenän päähän.. Toivotaan että tulisi pikakevät, koska tämän hetken ennusteet ei ainakaan näytä toivoa paremmasta.

                                         Pixien kyttääminen lenkillä sujuu jo ihan luonnostaan, oi onnea...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti