tiistai 26. maaliskuuta 2013

Haltialassa

Vain Pixien kanssa.
Alkuun zeta ilman istumista, mukaan otot perusasennon kautta. Seisominen oli huojuva, takajalka liikahti kun menin taakse. Siitä ilman palkkaa siirtyminen luoksetuloon, suoraan sivulle. Tuli hyvällä vauhdilla, mutta törmäsi kyllä aika railakkaasti. Ilman palkkaa siirtyminen kaukoihin, matka noin 12 metriä, nosto istumaan ja pallo. Työskenteli hyvin kaikki liikkeet kauneusvirheistä huolimatta.

Tässä välissä hinkkasin sitten vähän seisomista, sekä pysäytyksiä että pysymisiä namin kanssa. Ei ongelmia, täytyy vaan treenata lisää tuota pysymistä myös kokonaisuudessa ja ilman että autan toistamalla käskyä.
Sitten seuruuta, ruutu toimi häiriönä. Suoraan ruutua kohti seurasi hienosti, käännöksessä vähän kontakti tipahti. Huomautin siitä ja otetiin useampi käännös ruudun vieressä, nyt hienosti! Pallo tästä hyvästä.
Myös vähän sivulletuloja ja hetsiä, sekä liikkeellelähtöjä.

Nouto, tämä oli aika kamalaa. Lähinnä siksi että mulla ei ollut pää yhtään mukana, en oikeen tiennyt mitä ollaan tekemässä. Mutta summa summarum, pitää hinkata vielä nostoja sekä vahvistaa sivulletuloa kapulan kanssa. Saatiin kuitenkin treeni nousujohteiseksi, lopetettiin oikeen mallikkaaseen palautukseen.
Viimeiseksi vielä ruutu, tämäkin meni sitten ihan humpati humpati. Katsoi hyvin ruutua ja lähti, mutta pari metriä ennen pysähtyi. Meni siitä itsenäisesti ruutuun, mutta ei keskittynyt yhtään... Otin uudestaan, koska hönötti vaan pitkin ruutua. Nyt menin itse vähän lähemmäksi, ja onnistui hienosti. Täytyy vielä vaan pitää helppona, tätä on tehty niin vähän.

Tänään vielä hallille, ja sitten vajaan parin viikon tokotauko. Keskiviikkona lähdetään Ruotsiin lammastelemaan, ja ensi tiistaina on Maare. Hyvin jää sitten vielä kolme viikkoa aikaa treenata jos pääsen mukaan Inkoon kisoihin.. Katotaan mitä tulee, vai tuleeko mitään. Mutta pakko mennä nyt toukokuussa kisoihin, muuten jää ens kevääseen.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti