sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Treenejä

Kumpulassa:
Pixien kanssa kahdestaan laatuaikaa:
Alkuun pari noutoa, jättö kapula suussa, siitä palautus sivulle asti noin 8-10 metrin matkalla. Molemmat erinomaisia, hyvällä laukalla takaisin ja siististi suoraan perusasentoon. Hyvä!
Sitten seuruuta palkalla, tämä hyvä. Vauhti vielä vähän hidas, mutta keskittyi ja työskenteli hyvin. Jonkinlainen zeta-muunnelma seiso-maahan, molemmat perusasentoon kun palasin sivulle, ok. Palkatta tästä ruutu lyhyemmältä matkalta ja alustalla, suoraan ruutuun hyvällä vauhdilla. Palkka ruutuun. Sitten muistaakseni taas vähän seuruuta, useampia pätkiä ilman palkkaa, hetsailin välissä. Sain hyvälle vireelle, alkuun ei työskennellyt, mutta vähän härkkimällä alkoi keskittymään. Pitää ehdottomasti vaatia että aina työskentelee kunnolla, vaikka kuvittelee että ollaan tekemässä jotain muuta. Kaukot tein myös jossain välissä, oikein hyvät.
Loppuun vielä ruutu ilman alustaa, suoraan oikealle paikalle.
Noutoon olen erityisen tyytyväinen, sekä palautusvauhti, sivulletulo että ylipäänsä asenne juuri sitä mitä haluan!

Paloheinässä:
Aloitus zetalla, lähti seuraamiseen aivan humputi-humputi, joten ekassa asennossa siirtyi kun käännyin. Käskin pois ja vähän kiittelin (eli en), ja yritettiin uudestaan. Nyt oikein mallikas, seisomisesta suoraan seuraamaan, maasta namiavulla, ja istumaan namilla. Pelkät kehut. --> Luoksetulo suorana sivulle, tuli hyvällä vauhdilla mutta ihan räävitön sivulletulo. Kehut ja seuraaminen. Nyt oli oikeen mallikas suoritus, kiihdytin koko ajan tahtia niin että lopussa jo pitkä suora normaalivauhdilla. Välissä myös juoksua (suora), ja yksi liikkeellelähtö vasempaan ilman apua. Käännöksissä autan yleensä tällä hetkellä vähän kädellä, koska haluan tehdä pitkiä ilman palkkaa, mutta en kestä jos se kontakti putoaa. Tästäkin herui vain kehuja ja vähän leikkiä mun kanssa, ja sitten kaukot. Jätin noin 10 askeleen matkan, istuminen ja palkka. Nousi hyvin vaikka ehkä aavistuksen tahmeammin kuin yleensä, mutta matka oli reilu ja alla useampi liike ilman palkkaa. Tyytyväinen!
Sitten tehtiin jee-jee liikkeitä hirveellä sykkeellä koska olikin yllättävän kylmä. Ensin voittajan ruutu täydellä matkalla ja alustalla, vähän yritti painaa merkille mutta korjasi alustalle, tästä pallo. Sitten nouto, jätin istumaan kapula suussa, matka noin 10 metriä. Hyvällä vauhdilla tuli, palautus karvan verran vino mutta palkkasin koska kääntyi sivulle todella keskittyen ja kapula ei suussa värähtänytkään. Tällä hetkellä siinä oli paljon hienompia juttuja Pixien tekemänä kuin pieni vinous on paha.
Sitten ei muuta taidettukaan tehdä, palelsi niin hiivatisti.
Myös Bryn sai vähän humputella, tehtiin ensin alustaa, sitten vähän seuraamista ja jotain aktiivisuutta mua kohti, sitten taas alustaa. Alustan on hiffannut tosi nopeasti, ja se on kivaa (tietty). Seuraaminen on pelkkää namittamista, ja reilusti kääntöä vasempaan jotta saadaan takapää mukaan. Mutta hauskaa vähän puuhailla sen kanssa, nyt kun on joku ihme innostus taas iskenyt.. Kohta se laantuu, tulee kesä ja silleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti