torstai 11. huhtikuuta 2013

Jälleen samaisella kirkon kentällä (sula, kuiva hiekka = pois en vaihda)

Ensin Pixie, kisamaisesti liikkeestä seiso alokasluokan malliin, suora luoksetulo, nouto ja seuruu. Kaikki liikkeet teki, mutta tein sen virheen että virittäessä annoin pari superherkkunamia. En ole käyttänyt nameja vähään aikaan, joten en tietenkään muistanut että Pixielle voi nakella palloa niin paljon ku sielu sietää, mutta hyvä ruoka aiheuttaa jumin... HUOH!! Seisomisessa ei ollut mitään ihmeellistä, mutta luoksetulo... Epävarma kun kutsun "sivu" käskyllä, joten lähti siksi hitaasti, eikä se vauhti ainakaan nopeutunut kun fiksasi silmänsä mun taskuun. Se on uskomaton näky, koira tuijottaa taskua ja etenee maaaaailman piiiiiiitkä piiiiimäisintä laukkaa.. Onneks tokossa ei voi aika loppua kesken. No nouto seuraavaksi.. Se oli ihan mallikas, kunnes palauttaessa taas se tasku. Nyt hitaan vauhdin lisäksi järjetön kaarros mun taakse ja sieltä hiiiiiiiipien sivulle. Joo... Seuraaminen oli ihan hyvä, ei mikään maailman paras vire, mutta ihmekö tuo tämän setin jälkeen.
Tein vielä seisomassa pysymisiä vaikka kierrän, tönin, "vedän" kädellä mukaan yms.. Hyvin meni. Lisäksi pysähtymisiä namilla (näissähän ei siis jumi, koska mä liikun)

Väliin Bryn. Tänään vain ruoalla, ja olikin paljon tolkullisempi meno. Ensin vähän perusasentoja, namitusta jne.. Sitten oikeastaan vaan kokeiltiin kaikkea, annoin Brynin tarjota eri juttuja. Näistä mainittava peruuttaminen, tuli eräs Joe-jälkeläinen mieleen kun tuo tepasteli pitkin kenttää takaperin ;) Vähän jäävien kaikkia asentoja, paikalla istumista ja seisomista. Mitään käskyjä ei siis ole, teen vaan erilaisia juttuja koska haluan nähdä ja oppia tuntemaan tuota. Loppuun vielä muutaman kerran alustaa, se on hauskaa!

Uudelleen Pixie. Oikeaan ja vasempaan käännöstä ensin namilla, sitten pallolla. Hyvin. Yksi luoksetulon loppuosa seisomasta, hieno. Lopuksi muutama istu-maahan-istu lyhyeltä matkalta ja namilla, nämäkin just niinkun osaa. Eli mitään ei koko treenissä onnistunut, mutta jotenkin vetämätön fiilis jäi. Pixie on kyllä juoksun jäljiltä edelleen aivan maissa, kävelee suurinpiirtein perässä lenkillä. Treenissä ei ole yleensä näkynyt, mutta ehkä tänään oli Pixiellä vähän paska päivä. Joten nyt otetaan pari treeniä pientä, helppoa ja kivaa. Hyvä muutenkin välillä, koska tullut tehtyä taas enemmän kokonaisuuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti