tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kirkon kentällä

Ensin Pixien kanssa:
"lämmittelynä" vähän seuraamaan lähtöjä lennosta, sivulletuloja pelkästä vihjeestä ja niin pois päin. Vähän kuin kisoissa oli pointti.
Sitten "kehämäisesti", eli siirtyminen kehään, ja liikkeen välit kuten kokeessa:
liikkeestä maahanmeno: ihan normi, vähän nopeamminkin olisi voinut pudota
nouto: hyvä, mennen tullen sama vauhti ja siisti palautus
kaukot: otin noin voittajan matkan, ja päätin vähän yllättää käskemällä i-m-i vaihtojen jälkeen seisomaan. Kuten arvasin hämmenty, ja tuli pari askelta eteen. Laitoin peruuttamaan ja siitä uudestaan maahan-istu-seiso, nyt onnistui. Vielä joku istu-maahan, ja ihan normaali sivulle palaaminen ja perusasento.
luoksetulo: hyvä vauhti, aika hyvä stoppi. Ehdottomasti riittävä, mutta tiedän että osaa pysähtyä paremminkin. Näitä on treenattu vasta niin vähän talven jäljiltä,ettei mikään ylläri. Hyvä sivulletulo.
Seuraaminen: nyt oli hyvä. Hienoa huomata että vire on paljon parempi muutaman palkattoman liikkeen jälkeen, toki kisoissa ei auta kun seuruu on varmaan ekana. Mutta ainakin palkattomuus luo oikeaa virettä, nousee vähän mutta ei keitä. Tästä tuli sitten palkka, oli niin hyvä!
Hinkkasin vielä kaukoja vähän, palkka istumaan noususta, sekä sivulle palattua maahan.

Väliin Bryn: palaamme alkuperäiseen suunnitelmaan treenata vain namilla. Pari kertaa ollaan nyt leikitty, mutta ei tule mitään, on niin kivaa leikkiä ja juosta ja muutenkin vaan urpoilla :) Etenkään kun en ole vieläkään opettanut kunnolla leikkimään, niin eihän siitä oikeen mitään tule. Ruoan kanssa kuitenkin keskittyy heti, ja tällä hetkellä se todennäköisesti on palkitsevampaakin. Tehtiin kuitenkin vähän istuen keskittymistä, ruudun alustaa, sivulla istumisia, ja ihan vaan yleistä huomion kiinnittämistä muhun. Eipä niissä mitään merkittävää ole, kun ei olla vielä oikeastaan mitään harjoiteltukaan :)

Pixielle toinen varvi: noudon palautuksia, onnistuu todella hyvin kun jätän kapula suussa, ja nouto-käskyn jälkeen, kun on liikkunut muutaman metrin hyvällä vauhdilla, juoksen pätkän karkuun ja pysähdyn ennen kuin on ehtinyt mun luo. Tulee täysiä ja joutuu tsemppaamaan sivulle koska pysähdyn niin että melkeen törmää. Mutta siis hyviä!
Luoksetulon pysäytys niin että pallo kun oli pysähtynyt. Oli ihan ok, täytyy taas heitellä palloa vähän aikaa. Ja tänäänkin käskynä siis pelkkä käsimerkki, menen sillä nyt avoimeen ja katon sitten uudestaan mitä käskyä käytän.
Seuraamista. Tänään vasemallekäännökset hyvät, myös täyskäännös ja paikallaan. Oikeaan käännös huonompi, etenkin normaalina. Täyskäännös ja paikallaan parempi. Juoksu ok, hidas hyvä, normaalissa välillä keuli. Lopussa pitkä suora, täyskäännös ja pitkä suora, todella onnistunut pätkä! Tästä palkka ja lopetus erinomaiseen mieleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti