maanantai 22. huhtikuuta 2013

Välttämätön muistinmenetys, niinhän se aina ennen kisoja...

Tänään tehtiin neljän päivän tauon jälkeen koko avoinluokka, yksin tosin joten ei käskytystä.
Alkuun lyhyt piilopaikallamakuu, en jaksanut tehdä pitkää. Muuten oikeen hyvä, paitsi että ei noussut ekalla sivulle. Ollaan viime aikoina treenattu ettei ennakoisi, joten taisi näkyä tässä. Muuten makasi hyvin.

Sitten ihan normijärjestyksessä koko luokka kisamaisesti. Yleisesti oli tosi kiva, vire oli hyvä koko ajan ja yritti hienosti. Loppupuolella jossain vaiheessa tuli pieni "anna-mulle-pallo-heti" -haukahdus, täytyy varoa kisoissa etten kehu niin vuolaasti.
Seuruu - nyt oli tosi hyvä, ei mitään ongelmia kontaktissa eikä käännöksissä. Tein "tuoli"-seuraamisen, juoksussa alussa pari pomppua mutta sitten rauhoittui hyvin. Yhdessä perusasennossa jäi seisomaan. Mutta pikkuvirheistä huolimatta tykkäsin, ei puskenut eikä säätänyt, mutta teki kuitenkin hyvällä asenteella.
Maahanmeno - tässä ei mitään erityistä
Luoksetulo - no joo, pitihän sen jonkun levähtää.. Ei siis pysähdy. On treenattu joo paljon loppuosaa, joten ei millään viiti pysähtyä matkalle, kun tahtoo sivulle. Noh, stoppia tehdään nyt sulkeisina, ja jos ei pysähdy kisoissa niin tuskin siihen maailma kaatuu.
Seisominen - tämäkin hyvä
Nouto - vähän hidas paluuvauhti, laukalla kuitenkin. Sivulletulo hyvä, vähän levoton ote ennen irrotusta
Kaukot - hyvät
Hyppy - hyvä

Joten seisominen meni pipariksi, mutta muut liikkeet teki vaikkakaan ei nyt ihan täydellisesti. Jäi hyvä fiilis, vaikka on treenattu tosi vähän kaiken kaikkiaan, niin ainakin se osaa sen verran ettei tarvitse potea huonoa omaatuntoa kisoihin menemisestä. Varmuuttahan liikkeissä ei ole, hypyn treenikerrat voi laskea kahdella kädellä, ja häiriöllä ei olla treenattu juur yhtään. Mutta minkäs teet, en mä pääse ikinä kisoihin jos yritän treenata kaiken kuntoon.

Bryn teki välissä, kaikenlaista samaa mitä ennenkin. Hienoa oli että ei kiinnittänyt mitään huomiota lapsiin jotka pelas palloa samalla kentällä. Ja hienosti osaa odottaa kentän laidalla, tänäänkin oli molemmat Pixien treenit tolpassa kiinni. Makaa vaan, tosin en tiedä kuinka rennosti. Mutta ainakin on hiljaa.

Pixun kanssa vielä loppuun muutama luoksetulon stoppi, noudon palautus ja kaukojen eka istumaan nousu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti