torstai 18. huhtikuuta 2013

Treenit

Vain Pixien kanssa tällä kertaa.
Alkuun liikkeestä seisominen kokonaisena. Jäi vähän vinoon, muuten hyvä.
Sitten pari luoksetulon stoppia, ekassa heitin pallon heti, toka käsimerkillä. Hyvä
Kentällä oli selkänojaton penkki, joten otettiin sillä hyppyä. Kerran menosuuntaan - istu ja siitä palkka, istuu aika hitaasti, mutta samapa tuo. Toinen takaisinpäin, tuli hyppy käskyllä hyvin suoraan sivulle. Ehkä mun ei kannattais treenata hyppyä, tehnyt sen kait kolme kertaa avoimen malliin ja tekee ihan oikein. Tulee vaan turhaan virheitä jos treenaa :)
Sitten vielä nouto, eka meni ihan pipariksi. Puhuin ennen sitä puhelimessa hetken niin että Pixie makas käskyn alla, ja otin siitä suoraan noutoon virittelemättä. Lopetin kesken kun parin askeleen palautuksen jälkeen vauhti oli niin hidasta että pimee olis tullut ennen ku kapula olis ollu mulla. Sekä luoksetulossa että noudossa olen käyttänyt sitä Marian metodiikkaa minkä näin viime keväänä leirillä, ja toimii. Seuraava nouto olikin jo hyvä, tuli hyvällä vauhdilla.
Lopussa vielä vähän kaukoja, istumaan nostoja avoimen etäisyydellä. Kaksi kertaa tein, eka oli vähän tahmeahko, tokan nousi jo niinkuin pitää. Istumisiin olen vähän nostanut virettä luomalla jännitettä ennen kuin heitän pallon palkaksi, ja se näyttää ainakin nyt toimivan.

Ja niin joo, jossain välissä tein paikallaolon piilossa, eipä siinä mitään, toivottavasti koira ei vaan nukahda...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti