sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Treenejä

Lauantaina Käpylän kirkon kentällä, se oli aurattu joten oli jo ihanan sula ja kuiva.
Alkuun kisamaisesti putkeen pari liikettä, nyt en kyllä muista mitä. Ainakin seuruu, suora luoksetulo ja lopussa kaukojen istu ja siitä palkka. Saattoi olla muutakin. Ihan en edes muista miten meni (ei tainnut olla ihan ajatus mukana), luoksetulossa ainakin siisti sivulletulo, seuraaminen kohtalaisen hyvää, kaukoissa nousi (matka noin 10 metriä) vaikkakin vähän hidas.
Tämän jälkeen hinkkailin vähän kaukoja, noutoa ja seuruuta, näissä ei mitään merkittävää, meni ihan hyvin. Loppuun ruutu, joka ei ihan onnistunut... Meni kyllä, mutta taas vähän piruettia. Täytyy jossain vaiheessa ehkä alkaa oikeasti treenaamaan tuota.

Sunnuntaina päästiin Lauran vuorolla agimestaan treenaamaan, kiitos Laura! Ensin otin vain Brynin, tehtiin ruudun alustaa ihan oikeassa ruudussa ja vähän pidemmällä matkallakin. Lisäksi pari kertaa siivekkeiden kiertoa ja yks luoksetulo. Lisäksi leikittiin ja palkkailin mun luo tulemisesta / pysymisestä, koska Laura treenas samaan aikaan Nepan kanssa. Leikki oli taas paljon parempaa, toi palloa ja taisteli siitä. Pysyi myös hyvin mukana, mitä nyt pari kertaa yritti karata Nepan luo. Mutta kuulolla kuitenkin. Vähän liian pitkään tein, koska nenä alkoi viemään.
Sitten Pixie, tehtiin seuruu, luoksetulon stoppia, noutoa ja hyppyä. Kaikissa palkkaa koska uusi paikka ja häiriö. Seuruu oli hitaassa hyvää, normaalissa ja juoksussa hyvää suorilla, mutta muutamassa käännöksessä taas tipautti kontaktia. Noudon tein kahdessa osassa, ensin heitto, nosto ja siitä kehu ja pallo. Oli hyvä, istui hienosti, pyysi luvan lähteä, nosti siististi ja täysiä takaisin. Sen jälkeen kapula suussa jätin istumaan ja siitä sivulle. Tämäkin tosi hyvä, tuli hyvällä vauhdilla ja siisti sivulletulo. Sitten luoksetulon stoppia, ensin heitin samalla ku käskin, toisella kertaa vain käsimerkki. Pysähtyi hyvin, siitä pallo. Loppuun vielä hyppyä. Ekalla istui vasta tokasta käskystä, mutta palkkasin kuitenkin (oli ehkä kolmas kerta kun teki istumisen hypyssä). Tokalla kertaa istuikin sitten heti. Vielä loppuosa, hyppäsi hyvin ja annoin heti sivukäskyn uudestaan, koska taisi olla eka kerta kun tehtiin tuo.

Kaiken kaikkiaan tänään oikeen hyvä treeni, eilen jotenkin mitään sanomaton. Tai tuntu että juoksin vaan liikeet, mulla oli ehkä vähän kiire mikä on poikkeuksetta väärä mielentila treenata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti